english   

 

 

 

  Proiecte
<< inapoi

 

Conferintele anuale de Marketing Politic, 2006:
„Marketing Politic, Guvernare si Corporatii”

ARMP lanseaza incepand cu toamna anului 2006 Conferintele anuale de Marketing Politic, eveniment dedicat publicului romanesc.
Conferintele se adreseaza in primul rand mediului stiintific, dar sunt bine venite si contributiile din partea practicienilor in marketing politic.

Formatul Conferintelor din 2006 este alcatuit din trei zile de Conferinta, aflate la intervale de cate o saptamana distanta. Ele se vor desfasura in perioada 30 noiembrie - 14 decembrie 2006.

Atat locatia cat si tema Conferintelor din 2006 subliniaza modul in care ARMP intelege domeniul marketingului politic, ca pe domeniu interdisciplinar, avand contributii in special dinspre stiinta politica si economie. Astfel, Conferintele se vor desfasura atat la Institutul de Cercetari Politice – Universitatea din Bucuresti, cat si la Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand ca partener Catedra de marketing a ASE.

Primele doua intalniri vor fi dedicate marketingului politic si guvernarii si marketingului politic si corporatiilor, iar cea de-a treia va fi orientata catre discutarea practicii de marketing politic in Romania.

Invitatie la aplicatii
Invitatia noastra de participare in Conferinte se adreseaza oricarui cercetator sau profesonist interesat de marketingul politic si specializat intr-un domeniu cu impact asupra marketingului politic, stiinte politice, marketing economic, sociologie sau comunicare politica. Acestia pot fi si doctoranzii, materenazii sau studentii din anii terminali (4/3).

Termene Termenul pentru depunere a aplicatiilor: 9 noiembrie 2006.
Termenul pentru notificarea participantilor acceptati: 12 noiembrie 2006.

Aplicatiile trebuie sa cuprinda:
1) Abstract lucrare. Recomandari pentru format: max. 500 cuvinte, Font Times New Roman, 12, Constact si Adresa pentru autorul/autorii lucrarii.
2) Notificarea temei careia corespunde lucrarea.
3) Curriculm Vitae
4) Scrisoare de pozitie personala asupra domeniului marketinglui politic perceptie, tendinte, obiective, mize max. 2 pag.

Contact
Aplicatiile vor fi trimise la adresa de contact:
cristina.stanculescu@politicalmarketing.ro


<< inapoi