english   

 

 

 

  Proiecte
<< inapoi
Conferinta Internationala de Marketing Politic
editia a IV-a, Romania

Asociatia Româna de Marketing Politic – ARMP si Institutul de Cercetari Politice – Universitatea Bucuresti vor organiza, în aprilie 2007, Conferinta Internationala de Marketing Politic – editia a IV-a. De asemenea, în acest proiect sunt incluse o serie de evenimente premergatoare în perioada octombrie 2006 – martie 2007.
Conferinta organizata în 2007 în România este cel mai mare eveniment mondial la nivelul acestei discipline, reunind cele mai mari personalitati ale domeniului. Conferinta este un eveniment in primul rand de natura academica, însa o parte importanta dintre participanti sunt si practicieni ai marketingului politic.

Organizarea acestui eveniment în România plaseaza tara noastra într-o companie selecta a democratiilor si societatilor cu o gândire moderna a spatiului public, a politicii, a politicilor guvernamentale.

Conferinta International de Marketing Politic este o initiativa a unor profesori din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Grecia, Cipru si alte tari, sustinuta de Prof. Dr. Bruce Newman si de revista editata de acesta, Journal of Political Marketing,cea mai prestigioasa publicatie de specialitate în acest domeniu.
Primele doua editii (2004 si 2005) au avut loc în Grecia, în organizarea Technological Educational Institute of Western Macedonia, iar a treia în Cipru, în organizarea Cyprus College - Nicosia. Editia din 2006 a fost prima de o amploare internationala.

Conferintele au ca rol dezvoltarea domeniului marketingului politic si propagarea acestuia în tarile de esenta democratica. In plus, ele isi propun ca, prin reunirea unora dintre cei mai buni si de perspectiva cercetatori, profesori si practicieni din domeniu, sa contribuie la pentru a realizarea unei comunitatati academice internationale puternice.

Toate acestea reprezinta un mijloc de a transmite idei si experiente locale si globale pentru a contribui la dezvoltarea acelor societati care ajung sa împartaseasca mijloacele si mizele acestui domeniu.

In curand va fi disponibil pentru mai multe informatii si pentru inscriere siteul international al Conferintei.

 

<< inapoi