english   

 

 

 

  Stiri
 

18 aprilie 2007: Asociatia Romana de Marketing Politic organizeaza in perioada 19-21 aprilie Conferinta Internationala de Marketing Politic. Cititi programul Conferintei aici!
Multumim sponsorilor: Agentia de Rating Politic - companie de consultanta si Phoenicia Hotels.

19 decembrie 2006: Asociatia Romana de Marketing Politic a lansat Raportul de analiza a presei - "Basescu vs. Tariceanu – imaginea celor doi lideri politici in presa anului 2006". Raportul este disponibil aici!

13 decembrie 2006: Asociatia Romana de Marketing Politic a lansat o Scrisoare deschisa adresata politicienilor, partidelor si institutiilor politice pentru un nou mod de a face politica, care solicita acestora modernizarea ofertei politice in Romania prin intgrarea perspectivei de marketing politic in procesele politice si electorale. Citeste Scrisoarea aici!

5 decembrie 2006: Asociatia Romana de Marketing Politic a lansat studiul de Marketing Politic - "Piata politica bucuresteana". Raportul este disponibil aici!

20 noiembrie 2006: Asociatia Romana de Marketing Politic a lansat proiectul Agentia de Rating Politic!
Prima etapa a proiectului: De Luni 20 noiembrie, Realitatea Tv difuzeaza la ora 8.30am, de luni pana vineri, o analiza ARMP asupra presei zilei, intitulata Bursa Politica.
Analiza consta in evaluarea sumara, din punct de vedere al marketingului politic, a actorilor in presa zilei.
Pentru detalii: in curand www.ratingpolitic.ro !

3 octombrie 2006, Mircea Geoana, presedinte PSD, la emisiunea 100%, RealitateaTv:
“Ron Weber este un cunoscut consultant politic si care are cu partidul nostrum un contract de colaborare privind un program de consultanta pentru pregatirea managerilor nostri de campanie. (…) Este un program pe care l-am inceput in urma cu sase luni de zile, probabil ca suntem cel mai avansat partid din Romania in alegerilor viitoare, si avem pe tot ce inseamna judete si districte electoarale si circumscriptii electorale un program de pregatire al celor care se vor ocupa direct de campania, in contract cu cetatenii. (...)" ...
Pentru mai multe detalii: vezi Arhiva de Stiri

16 octombrie 2006: ARMP lanseaza o sectiune in care sunt consemnate stiri despre marketing politic, consultanta politica si strategie politica.

  Noutati ARMP
4 decembrie: Conferintele de Marketing Politic vor avea loc in datele de 11 si 13 decembrie, la Catedra de Marketing Politic - ASE, respectiv Institutul de Cercetari Politice al Universitatii Bucuresti. Vizitati anuntul din dreapta pentru a afla mai multe detalii despre Programul Conferintei. Va rugam sa ne contactati in prealabil daca doriti sa participati.

18 octombrie: Asociatia Romana de Marketing Politic anunta organizarea in Aprilie 2007 a Conferintei Internationale de Marketing Politic, editia a 4-a. Evenimentul este organizat impreuna cu Institutul de Cercetari Politice - Universitatea Bucuresti.
Pentru detalii vizitati sectiunea Proiecte.